Milí zákazníci, po obdržaní objednávky bude tovar skontrolovaný na sklade, pripravený na odoslanie a bude Vám zaslaná faktúra na úhradu, po ktorej bude tovar odoslaný. Tento proces môže trvať 2-3 pracovné dni, v prípade, že tovar nemáme skladom, Vás budeme kontaktovať emailom a dohodneme ďalší postup. Ďakujeme za pochopenie.
Ku každej objednávke darček zdarma!
- Úvod
- Bylinky,čaje, ostatné
- Cafezia Dark Roast mletá, chuť horkého karamelu, preferovaná mužmi
Cafezia Dark Roast mletá, chuť horkého karamelu, preferovaná mužmi
- Novinka

- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- Cafezia Dark Roast mletá, chuť horkého karamelu, preferovaná mužmido 3 dní13,75 EUR
Z Cafézia druhov je Dark Roast pražená dotmava (francúzskeho typu praženia), s najmenším obsahom kofeínu, ktorý sa do organizmu uvoľňuje postupne a zároveň z tela odchádza pomalšie. Muži zvyčajne obľubujú horkejšie kávy, asi preto jej drevitú chuť bez kyslích tónov ospevujú práve oni.
Zloženie: 100 % Arabika s malou prímesou bylín Yzop, Lipkavec, Yerba Maté
Hmotnosť: 227g
Forma: mletá nahrubo (nevhodná frakcia do páky)
Príprava: moka konvička (koťogo), frenchpress, V60
Cafézia je stopercentná Arabika postavená na kombinácii kávy najvyššej kvality s presne nastavenou malou prímesou bylín, ktorej úlohou je zlepšovať metabolizmus kofeínu a znižovať aciditu kávy.
Odstránením vedľajších nežiaducích účinkov kofeínu a kyslých substancií v praženej káve táto prímes bylín nielen zvyšuje jej kvalitu a výnimočnosť, ale umocňuje aj pozitívny vplyv na ľudský organizmus a jeho imunitný systém.
Kávu s kofeínom – Caféziu – si vďaka tomu môžu dopriať aj ľudia s intoleranciou na kofeín, ale aj tehotné a dojčiace ženy.
Cafézia je vyrábaná súkromnou firmou Heritage Coffee Company, ktorá sa venuje praženiu, baleniu a distribúcii kávy v Severnej Amerike už viac ako 25 rokov.
Káva je pripravovaná výhradne z organických a „fair trade“ Arabika kávových bobúľ v najmodernejších prevádzkach pražiarní Heritage Coffee Company.
Expertíza spočíva vo výbere tých najkvalitnejších bobúľ, spôsobe ich praženia, až po dosiahnutie tých najideálnejších organoleptických vlastností.