Milí zákazníci, po obdržaní objednávky bude tovar skontrolovaný na sklade, pripravený na odoslanie a bude Vám zaslaná faktúra na úhradu, po ktorej bude tovar odoslaný. Tento proces môže trvať 2-3 pracovné dni, v prípade, že tovar nemáme skladom, Vás budeme kontaktovať emailom a dohodneme ďalší postup. Ďakujeme za pochopenie.
Ku každej objednávke darček zdarma!
- Úvod
- Bylinky,čaje, ostatné
- Cafezia Sarah Blend mletá, sladká chuť čokolády, preferovaná ženami
Cafezia Sarah Blend mletá, sladká chuť čokolády, preferovaná ženami

- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- Cafezia Sarah Blend mletá, sladká chuť čokolády, preferovaná ženamido 3 dní13,75 EUR
Sladkú chuť karamelu, ovocné tóny alebo chuť čokolády môžete cítiť práve v Sarah Blend. Tento druh uprednostňujú viac ženy, pretože je pražená jemne a tým obsahuje najviac kofeínu. Ženy vo všeobecnosti potrebujú pri svojích činnostiach poriadne vzpruženie, ktoré v Sarah Blend pociťujú už po prvých dúškoch.
Zloženie: 100 % Arabika s malou prímesou bylín Yzop, Lipkavec, Yerba Maté
Hmotnosť: 227g
Forma: mletá nahrubo (nevhodná frakcia do páky)
Príprava: moka konvička (koťogo), frenchpress, V60
Cafézia je stopercentná Arabika postavená na kombinácii kávy najvyššej kvality s presne nastavenou malou prímesou bylín, ktorej úlohou je zlepšovať metabolizmus kofeínu a znižovať aciditu kávy.
Odstránením vedľajších nežiaducích účinkov kofeínu a kyslých substancií v praženej káve táto prímes bylín nielen zvyšuje jej kvalitu a výnimočnosť, ale umocňuje aj pozitívny vplyv na ľudský organizmus a jeho imunitný systém.
Kávu s kofeínom – Caféziu – si vďaka tomu môžu dopriať aj ľudia s intoleranciou na kofeín, ale aj tehotné a dojčiace ženy.
Cafézia je vyrábaná súkromnou firmou Heritage Coffee Company, ktorá sa venuje praženiu, baleniu a distribúcii kávy v Severnej Amerike už viac ako 25 rokov.
Káva je pripravovaná výhradne z organických a „fair trade“ Arabika kávových bobúľ v najmodernejších prevádzkach pražiarní Heritage Coffee Company.
Expertíza spočíva vo výbere tých najkvalitnejších bobúľ, spôsobe ich praženia, až po dosiahnutie tých najideálnejších organoleptických vlastností.