- Úvod
- Pre celiatikov
- Ciroková múka
Ciroková múka

- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- Ciroková múkaskladom1,63 EUR
MLYNSKÝ VÝROBOK Z CIROKU BIELEHO
TIPY NA POUŽITIE:
Múka je vhodná len pre tepelné spracovanie:
- je veľmi univerzálna a vhodná pre sladké i slané pečenie
- na zahusťovanie
- na obaľovanie mäsa a rýb
- na prípravu chlebových placiek
Cirokovou múkou môžete nahradiť až polovicu bežnej múky v recepte. Táto múka je tmavšie ako ostatné múky, preto sa príliš nehodí do svetlého pečiva.
Cirokovú múku je možné použiť v kombinácii s univerzálnou zmesou bez kukurice BAKE-A-CAKE alebo tiež so zmesou SIMPLY ADVENI.
Zloženie: 100% mleté zrná bieleho ciroku
Krajina pôvodu: Česká republika